Южнокорейското министерство икономиката и финансите заяви, че  планира да отрази

...
Южнокорейското министерство икономиката и финансите заяви, че  планира да отрази
Коментари Харесай

Южна Корея ще увеличи бюджета си за борба с наркотрафика

Южнокорейското министерство стопанската система и финансите съобщи, че  планира да отрази " в задоволителна степен " в бюджета за идната година напъните на страната за премахване на трафика на опиати, съобщи осведомителна организация Йонхап, представени от Българска телеграфна агенция.

" Ще подсигуряваме, че бюджетът за следствия, свързани с опиатите, и съответната инфраструктура са съответно отразени, когато приготвяме бюджета за 2024 година ", сподели вторият заместник-министър на стопанската система и финансите Чое Сан-де по време на съвещание.

По-рано този месец президентът Юн Сук-йол разпореди предприемане на строги ограничения против наркогрупировките, откакто наскоро се разбра, че южнокорейски възпитаници са били подведени да употребяват питиета, съдържащи наркотични субстанции. 

Заместник-министърката на правораздаването И Но-гон също акцентира нуждата от поддържането на тясна съгласуваност сред съответните органи, с цел да се отстрани търговията с опиати и с цел да се окаже помощ на пристрастените. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР